Jeg har snydt lidt…

og lavet lidt forberedelser til næste weekends fødselsdagsfest. Tre forskellige slags cup cakes, som nu ligger trygt i fryseren, skal gæsterne bydes på. Derudover er der lavet marshmellow fondant og farvet sukker til at pynte kagerne med. Jeg ville foretrække at servere helt friske kager, men jeg har en anelse om, at tiden nok skal løbe fra mig, så jeg alligevel får travlt, og derfor har jeg taget fryseren til hjælp.
Som aftensmad har jeg bestemt mig for koldskål, det er lige tilpas nemt og uhøjtideligt. – Og så er der forhåbentlig heller ikke den store sult tilbage ovenpå det store kagebord. Mette Blomsterbergs opskrift på rabarberkoldskål skal afprøves, så havens raberberbed blev plyndret for røde stængler.
Lige nu blomstrer tulipantræet på livet løs, og syrenerne står klar til at overtage i løbet af de næste par dage. Maj er og bliver min yndlingsmåned.

7 tanker om "Jeg har snydt lidt…"

 1. linda;

  mmh, koldskål – du siger noget vigtigt! det er duften af sommer. jeg elsk-elsker også maj. blev lige mindet om det i dag, da jeg cyklede gennem nørrebro, og der sådan duftede sødt af blomster.

  Svar
 2. Villa Sarah

  Det hele emmer af overskud, hvor lyder det bare til at blive en fødselsdag der aldrig glemmes, det lyder bare så sommer lækkert.
  Man må ALTID gerne snyde…så forstår dig udemærket.

  Svar
 3. Malene

  Den slags snyd er da slet ikke at betegne som snyd, når man forkæler gæsterne i stor stil. Og dejlige forårsbilleder du viser – hvor jeg dog glæder mig til at have andet end boligblogge uden foran mit vindue:)

  Svar
 4. Marianne Norup - Dig-Mig

  Rabarberkoldskål? Det lyder spændende. Den må jeg da vist også lige prøve af en dag. Jeg er vild med rabarber!!
  Du skal forresten ikke ha’ skyldfølese over at bager cupcakes i god tid. De er jo friske når du tager dem ud af fryseren igen og garanteret lige så gode.

  Svar

Skriv en kommentar