Gæsteblogger

Da jeg for snart er år siden skulle vælge navn til min nyoprettede blog faldt valget på midtimellem. Dels fordi ordet er pænt på skrift og lyder godt, men i lige så høj grad pga. betydningen. Jeg er nemlig midtimellem:
Økologi og cup cakes fyldt med e-numre
Sukkergris og klidmoster
Miljøbevidst og lykkelig billist
Minimalist og storsamler
Luksusdyr og praktiker
Og sådan kan jeg blive ved. Disse modsætninger er bla. noget af det, jeg blogger om her på midtimellem.

Netop derfor blev jeg ekstra begejstret, da jeg opdagede webshoppen Umas. Her huserer Trine, som ligesom mig balancerer imellem hang til lækre ting og hensyn til miljøet. Trine har også en blog, hvor hun skriver om netop de daglige bestræbelser på at leve mere økologisk, som hun meget rammende har kaldt semiøkolog.
Og tænk sig; idag er jeg så heldig at være gæsteblogger derovre. Jeg har skrevet om at gide være økologisk, nærmere bestemt mine erfaringer med skønhedspleje med god samvittighed. Kig ind på bloggen, der er masser af stof til eftertanke for alle som interesserer sig bare en smule om økologi.

3 tanker om "Gæsteblogger"

  1. Trine Lønfeldt

    Jeg er kun glad for at du sagde “ja tak” og med det samme skrev et indlæg. Tak

    @Julia Du er også hjertelig velkommen til at skrive et indlæg på bloggen. Det lyder til du er med på holdet af os semiøkologer? Smil

    Kh Trine

    Svar

Skriv en kommentar