Bedre sent end aldrig. Meget bedre!

For noget tid siden så jeg et indlæg hos Malene som gjorde mig mere end almindeligt glad. Også jeg havde svært ved at glemme de sjove tegninger fra julebazaren i Kolding, som jeg skrev om her. Jeg stod længe og kiggede og overvejede, men kunne ikke finde den helt rette tegning, den som ramte lige i hjertekulen, den som bare måtte med mig hjem. Malene havde heldigvis været snarrådig nok til at snuppe tegnerens visitkort, og det var via hendes indlæg, at jeg genfandt Pernille E.
Pernille spurgte ind til mine ønsker og var i det hele taget meget hjælpsom, men fremfor at afgive en regulær bestilling, bad jeg Pernille følge sin inspiration og tegne lige hvad der faldt hende ind. Det kom der bl.a. denne tegning ud af, og den vandt straks mit hjerte! Den kameraelskende fugl med hang til genbrugsfund er som skabt til mig. Nu mangler den blot en ramme, og jeg vil på jagt efter gammeldags rammer, ligesom dem Pernille præsenterede tegningerne i på bazaren.
Hvis du synes om tegningen, vil jeg varmt anbefale dig at kontakte Pernille og tage en snak med hende. Hun er meget lydhør overfor dine ønsker, og en original tegning er til at købe for penge.

7 tanker om "Bedre sent end aldrig. Meget bedre!"

 1. Maria

  Ej, hvor er den fin og pudsig. Der er flere ting i tegningen til at kigge på og tænke over – Den kan jeg godt forstå, at du er glad for. Tak for inspiration til det næste mulige køb af små kunstværker til væggene :)

  Svar
 2. Villa Sarah

  Det er bare så fint og stemningsfuldt, tak for tip. Det skal jeg med sikkerhed huske til senere. Elsker i forvejen hendes blog og synes da det er super interessant at hun også laver på bestilling.

  Svar
 3. Malene

  Fint motiv du har fået og meget rammende beskrivelse af Pernille. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har bestilt hos hende.

  Svar
 4. Anonymous

  Hvor er det bare en super skøn tegning, og at den er personlig, gør den jo bare endnu bedre. Har lige meldt mig som fast læser – det er en fin blog du har, spændende.

  Vh. Karina – ffluwer.blogspot.com

  Svar
 5. Anne

  Er bare VILD med Pernille’s tegninger. Følger hendes blog og får altid et smil på læben, når jeg ser hendes tegninger.
  Den er altså bare rigtig fin den tegning du har erhvervet dig!

  Svar

Skriv en kommentar