Vil du komme til min fødselsdag?

Jeg eeeeelsker fødselsdage!
Jeg fylder år midt i maj og har selvfølgelig ikke kunnet modstå fristelsen til at invitere venneflokken til fødselsdag. Invitationen er inspireret af manillamærker og peppet op med lidt murersnor. Ligesom selve festen skal det helst ikke være for højtideligt. Jeg havde mest af alt lyst til at invitere til cupcakes, og som sagt så gjort. Skulle nogen af gæsterne få lyst til at blive hængende ud på aftenen, vil det også være rigtig hyggeligt, men mest af alt håber jeg på en afslappet dag, hvor folk kan komme forbi og hilse på som det passer dem.

13 tanker om "Vil du komme til min fødselsdag?"

 1. Linsens

  Så er der vist lagt op til en dejlig fødselsdag. Glæder mig til at se billeder af de lækre cupcakes som jeg er overbevist om du får lavet :-)

  Svar
 2. Katrine

  Aj, hvor er de fine, de invitationer! Så er der da lagt i ovnen med en god stil på dagen :o)
  Glæder mig til at se billeder af cupcakes, som helt sikkert også bliver smukke

  Svar
 3. Blomsterpigen

  FINE invitationer! Og hvor er det bare fint, at du sidder og skriver dem i hånden- det er jo liiiiiige efter en bloggers hjerte ;) Sejt sejt.
  Jeg elsker også fødselsdage højt og inviterede sidste år alle mine venner til Asti, iskaffe, kager, muffins og frugter i botanisk have. Så var der kupp og kroket for alle pengene :) Det var vildt godt vejr (som altid på min fødseslsdag naturligvis…), og jeg har besluttet, at det må være en tradition :)

  Knus og (lidt for tidligt)rigtig god fødselsdag!

  Svar
 4. Ida

  Linsens og Katrine: Tak for tiltroen ;o) Jeg glæder mig også til at bage og dekorere!

  Malene: Jep, din titter lige frem :o) Du skal være så hjerteligt velkommen, med eller uden fotografmand.

  Blomsterpigen: Det lyder som en helt fantastisk fødselsdag! Kan godt forstå, at det absolut skal være ny tradition.

  Mette: Lige sådan noget jeg håber på!

  Svar
 5. linda;

  så topfine – jeg kommer gerne :) ps; smid mig din mail, og så lover jeg en håndfuld anbefalinger i din mailbox i løbet af weekenden.

  Svar
 6. Villa Sarah

  Hvor ser det fint ud og hvor lyder det bare ekstremt hyggeligt.
  Fylder selv år her i begyndelsen af maj og jeg overvejer stærkt at invitere lidt folk.
  Håber ihvertfald at du får en dejlig dag når det nu er.

  Svar
 7. Mille

  Hvor har du fundet de fine “manillamærker”?
  Eller er de hjemme-klippet? Den sorte kant ser nemlig trykt ud, og kunne da vildt godt bruge sådan nogle :)

  Svar
  1. Ida

   Hej Mille!
   “Manillamærkerne” (som nok målte ca 15×22, der var jo meget tekst) har jeg selv lavet. Bare lav en firkant og kap hjørnerne af. Jeg lavede en, med tekst og det hele, som jeg kopierede løs af. Så skulle de bare klippes ud og udfyldes med navne. – Sørg for at bruge samme pen som du har skrevet teksten med, så ses det næsten ikke.

   Svar
  2. Mille

   Perfekt :)
   Mange tak! Så må jeg i krig :) De er vildt fine, og en fed måde at lave lidt “uhøjtidelige” invitationer på :)

   Svar

Skriv en kommentar