Sushi

Lørdag aften blev brugt på et længe ventet besøg hos gode venner, som samtidig er familie, hvilket kun gør glæden ved det gode selskab endnu større. Aftalen lød på at vi i fællesskab skulle lave sushi, hvilket krævede en lille oplæring af Mads og jeg. Vi fik hurtigt greb om det, og det var rigtig sjovt at prøve. Resultatet smagte fantastisk, og med den store besparelse in mente, er det sidste gang, jeg har købt mig fattig i dyr færdiglavet sushi. Vores venner bor i et skønt hus øverst på en af Aalborgs bakketoppe, og mens vi hyggede os med mad og spil ved bordet, havde vi den mest fantastiske udsigt til solnedgangen bag Mølleparken.

9 tanker om "Sushi"

 1. Æstetik

  Sikke en udsigt! Jeg elsker også at lave sushi, det er sjovt og så koster det jo næsten ingenting. Vi har lavet det nogle gange af hjemmefanget torsk – det er ret lækkert..man skal bare huske at fryse fisken i 48 timer inden..;)
  God søndag :)

  Svar
 2. Ann-Christine

  Uhm, det ser dejligt ud. Jeg elsker sushi, også at lave det og jeg tror at jeg kunne spise det hver evig eneste dag året rundt. Mums.
  Fantastisk udsigt i øvrigt!

  Svar
 3. Maiken

  Mmmm, det ser lækkert ud, og lyder enormt hyggeligt! Mangler bare stadig at overbevise Karsten om at Sushi smager forrygende. ;)

  Svar

Skriv en kommentar