Sommervejr kalder på koldskål

Ovenpå en solrig dag i Århus trængte jeg til sommerretten over dem alle, koldskål. Opskriften havde jeg set forleden dag hos Pernille på første, og den lyder i al sin enkelthed på:
1 l. cheasy med vaniljesmag
1 l. øko koldskål
kornene fra en vaniljestang
revet skal og saft fra en øko citron
som piskes sammen. Denne opskrift giver en koldskål som er både frisk, syrlig og sød, og helt fri for den tunge smag af æg.

Idag fik jeg jordbær til, men jeg kunne godt tænke mig en opskrift på noget crunch til at drysse over koldskålen, som jeg selv kan lave. Gerne i den sunde ende af skalaen. Har I nogle gode fif, I vil dele ud af?

16 tanker om "Sommervejr kalder på koldskål"

 1. Anne

  Elsker hvordan du lige flasher håndpiskeren der. Den er nice ;)
  Hører gerne nyt om crunch også, det er lidt svært synes jeg.

  Kh Anne

  Svar
 2. Blomsterpigen

  Jeg eeeeeelsker koldskål og laver det selv flittigt hele sommeren :) Dine billeder ser dejlige og inspirerende ud, godt man liiige tilfældigvis har det hele klar til at mixe ;)

  Knus

  Svar
 3. Malene

  Skønne billeder…og den koldskål ser da bare for lækker ud. Det må jeg hellere lave en af de kommende dage. Følger med her på sidelinien ang crunch:)

  Svar
 4. Tine

  ida, jeg har rodet rundt i din blog idag, for ar finde inlægget om dit kamera, men nu giver jeg altså op. Hvad er det nu for et du har? Må altså snart have investeret i et nyt…

  Svar
 5. Malene

  Jeg har stået med en pisker akkurat magen til på et marked i Viborg sidste år, men Rasmus mente ikke den skulle med hjem. Tsk!

  Svar
 6. Stina

  Ida, den bedste af alle; havregryn, akaciehonning og lidt rørsukker ristet på en tør pande – mums. Den har vi fået her i eftermiddag, den er lækker. Kh Stina

  Svar

Skriv en kommentar