På plads

Vi kom hjem fra påskeferie på Falster igår, og selvom turen var ganske fantastisk, er det nu også meget dejligt at være hjemme igen. Dagen er gået med at pakke ud og gøre klar til Mads’ herrepåskefrokost imorgen. Også mine indkøb fra København har fundet deres plads.
Jeg har forbrudt mig på min ønskeliste og kom til at købe en lille skål fra Helbak.

Hos Liebe måtte stjernelysestagen med mig hjem, da det har vist sig umuligt at opdrive dem med dråber. – Som ellers er et brændende ønske. Vasen så jeg sidste år i påsken hos Liebe, netop med gule tulipaner i, og jeg fik efterfølgende lov at købe den, selvom det var en prototype. Nu står den hos mig og spreder forårsfornemmelser.

Min plads her til aften vil til gengæld være ved symaskinen, hvor det nyindkøbte retro sengetøj skal kombineres med stof fra gemmerne til nogle nye sofapuder. Det er på tide, at de sorte, uldne May puder fra Hay går på sommerferie!

7 tanker om "På plads"

 1. linda;

  det er så fantastisk fint & fantastisk flot – sikke det pynter! og ja, det er egentlig altid meget rart at komme hjem igen. go’ aften ved symaskinen:)

  Svar
 2. Mille

  Jeg har også gule tulipaner stående til at sprede forårs/påske glæde!
  Og lysestagen med stjerner fra Liebe – den ønsker jeg mig også;) Den er så fin!

  Svar
 3. Malene

  Det ser spændende ud. Viser du puderne frem, når de er færdige?
  Åh, Liebe vasen er skøn. Og så i den fine lyse gule farve. Ved du om den senere kom i produktion? Det burde den i hvert fald:)

  Svar
 4. Ida

  Puderne mangler kun at få lynlåse i (den absolut værste og sværeste del!) men dem kan jeg først komme i butikker efter tirsdag… Og så skal der nok komme billeder!
  Man kan få Liebe vaser (og skåle og krus i øvrigt) i mindre str. i denne gule farve, men jeg har ikke siden set den store størrelse.

  Svar
 5. Malene

  Tak for info:) Ja, det med lynlåse skal man nogen gange lige tage tilløb til (men så er det jo meget heldigt du først skal have købt nogen:))

  Svar

Skriv en kommentar