Let them eat cake

Og kage blev der spist! Ligesom der blev uddelt forsinkede fødselsdagsgaver, set royalt bryllup, shoppet nyt til forårsgarderoben og spist is hos Blogland favoritten Frøken Frost. Viborg var et nyt men meget behageligt bekendtskab. Sådan en fredag eftermiddag flyver afsted i godt selskab!

6 tanker om "Let them eat cake"

 1. Fru Schou

  Hej Ida,
  Det er nemlig skønt med fødselsdag, og efter jeg så de fine kagefade (fra Fakta) her på din blog, fik jeg sendt min mor afsted:-) Her på Amager var de nemlig ikke til at opdrive, men min mor og far bor vist et sted hvor den slags ikke går som varmt brød:-)
  Din lagkage ser dejlig ud, og du er vist lidt bedre til det med skumsprøjten end mig…

  Rigtig god søndag:-)

  Svar
  1. Ida

   Den er fra Rice, men jeg tror, at denne udgave er udgået. Nu findes de med andre tekster og farvekombinationer.

   Svar

Skriv en kommentar