Hvad er klokken?

Dagene flyver afsted lige for tiden, men forude venter påskeferien, og det skal blive så godt, så godt, så godt. Inden da skal de sidste arbejdsdage lige overleves, ligesom der er lidt praktisk som skal klappe, inden vi kan køre mod Falster.

I køkkenet er vi endelig i gang med at føre en gammel plan ud i livet. Væggen ind mod stuen har hidtil stået tom og ubenyttet hen, og vi har længe haft planer om at bygge en slags skænk af køkkenskabe. Vi  kan godt bruge den ekstra skabsplads, men det er også rart med lidt ekstra bordplads, hvor de dekorative køkkenmaskiner kan stå og pynte + være lige ved hånden.
I sidste uge slap min tålmodighed op, så jeg kørte i Ikea og købte ind for at sætte skub i processen! I lørdags slog Mads og jeg så en handel af: Jeg lavede Osso bucco til hans herrepåskefrokost, mod at han gik i gang med at samle skabene. Nu står de klar til ophængning – Jeg kan slet ikke vente!
Over skænken skal der hænge en smal hylde til pynt, kogebøger og andre uundværlige dimser, bla. det originale, gamle køkkenur, som jeg købte på weekendens bagagerumsmarked. Både det alm. ur og æggeuret virker, og der skal helt sikkert findes plads til det i det nye køkkenhjørne. Glæder mig til at vise billeder af det færdige resultat, men det bliver først engang efter påske.

8 tanker om "Hvad er klokken?"

 1. Kamomilla Vanilla

  Skriver lige til dig her. Du er da bare helt FANTASTISK SØD at du sådan tænker på mig når du går i genbrug! Jeg vil rigtigt gerne eje det lækre sengetøj :) Måske du vil skrive en mail til kamomilla.vanilla@gmail.com, så kan du lige få min adresse og jeg dit kontonummer :) Igen TUSIND tak for at du spottede, tænkte på mig og skrev :D

  Svar
 2. Kristin

  Hej Ida!

  Skøøøønt ur! Det bliver fedt med ekstra skabsplads og ikke mindst bordplads til køkkenmaskinerne.. God byttehandel du har lavet dig!

  God dag til dig

  Kh

  Svar

Skriv en kommentar