Ballerup

1   Jeg har købt en sjov gammel håndmixer af mærket Ballerup, model Baletto. Den er komplet med piskeris, skål og en smart holder, så den kan køre, mens man har hænderne fri til at lave noget andet. Plastikken er gulnet, men efter en grundig rengøring kan den bestemt godt bruges.
2   Samlingen af Rosti røreskåle. Jeg går efter de helt gamle modeller uden gummiring i bunden og med det flotte, svungne logo. Udover skålene har jeg en masse tallerkener, en lille skål og en mixerkande.

12 tanker om "Ballerup"

 1. Anne

  Sikke nogle smukker farver rösti skålene er i! Og sikke et sejt fund med håndmixeren, det er da skægt :)

  Kh Anne

  Svar
 2. Ugler i posen

  Lækre sager – Ikke mindst skålene.. Jeg er også forelsket i de helt gamle pastelfarvede skåle fra Rosti. Jeg har netop fundet 4 Rosti æggebægre i mintgrønne.. Dem er jeg aldrig stødt på før. Vi bruger også selv en håndmixer fra 70’erne.. Det er altså godt kram, der holder! :)

  Kh. MetteSofie

  Svar
 3. Davids Engle

  Jeg har en Ballerup Mixer – altså en røremaskine. Jeg har også lavet et indlæg om den på min blog. Jeg er helt vild med det lille “stewardesse-mærke”. Tillykke med din “nye” maskine. Den kommer nok til at køre i tusinde år:-))

  Svar
 4. Blomsterpigen

  1: Håndmixer MEGA FIN!!

  2: Rostiskålene er præcis dem jeg samler på :) De gode gamle pasteller med gummiringen. Det var helt hjemmeligt, at se dit gode billede.

  Du er altså bare god til at tage billeder på den fede måde… lidt misundelig her ;)

  Svar
 5. Katrine

  Jeg bliver nysgerrig nu; hvordan ser det svungne logo ud fra Rosti? Jeg troede, jeg havde nogle af de gamle, men vist ikke med sådan et logo…
  Måske du kan vise mig det på et billede? :o)

  Svar
 6. Villa Sarah

  Skøn maskine, virkelig sjovt gammelt flyver-lignende-mærke. Er også helt vild med de pastelfarvede gamle Rösti skåle, ville ønske jeg ejede en fin samling som dig, men vil for fremtiden holde ekstra godt øje med dem…

  Svar
 7. Ida

  Katrine: Rosti står med sammenhængende skrift, og i’et afsluttes med en lang streg hen under ordet. Bagved er der en cirkel og en trekant.

  Svar
 8. Æstetik

  Hvor er den bare fin, Ida! Sikke et fund. Jeg elsker også den slags, det er simpelthen for lidt jeg kommer på loppemarked for tiden! Smukke farver på skålene, var ikke klar over at de fandtes..de er lige til at spise. Endnu en ting at holde øje med ;)
  God aften fra Pernille

  Svar

Skriv en kommentar