Tredje gang er lykkens gang

I hvert fald er de første to forsøg med “Bagværk” fadet ikke gået alt for godt. Første forsøg havde en revne og anden gang er der kommet alt, alt for meget glasur på. Så nu er der støbt endnu et fad og denne gang skal det dælme bare gå godt!
Egentlig var der kommet et pædagogisk arrangement imellem mig og keramik idag, men det lykkedes alligevel at nå derind i små to timer inden jeg drønede ned på skolen. Sådan er min ugerytme lige for tiden, hele omdrejningspunktet er keramik onsdag aften og allerede torsdag kribler det igen i fingrene for at komme afsted igen. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan den lange sommerpause skal gå! Resultaterne har hidtil været lidt svingende, men skaberglæden er i allerhøjeste grad til stede!

I skrivende stund ligger de to skilte (navneskilt + skilt til toiletdøren med Vipp spand) og venter på at bliver glasurbrændt, mens et nyt fad med teksten “Køkkentid” skal forglødes til næste gang. Fadet skal pynte ude i køkkenet som en moderne vægplatte. Tålmodighed er en dyd, selvom mit temperament godt kan hælde mere til hurtige resultater. – Det er en udfordring i sig selv, at processen er langtrukken.
Nu krydser jeg bare fingre for at alle tingene kommer helskindet igennem de forskellige brændinger!

10 tanker om "Tredje gang er lykkens gang"

 1. sannepkunst

  Så fine de er:) Skal på huset idag, der er der også en del der laver disse fade, så glæder mig til at få det lært idag…forhåbentlig :) Har du iøvrigt set min give away? måske du har lyst at deltage:)

  Svar
 2. Ida

  Hej Natanja,
  Jeg er helt utroligt smigret over at du spørger! Men som jeg har skrevet, er det lige nu ikke alle projekter som ender lige godt, og de ting jeg laver er derfor nogle jeg selv står og “mangler” (eller måske snarere godt kunne tænke mig) og så er der egentlig ikke så meget i overskud. Men jeg vil helt klart fortsætte med keramikken, så hvem ved, måske jeg en dag får så meget at jeg kan sælge lidt.
  Mange hilsner,
  Ida

  Svar
 3. Natanja

  Jamen jeg er helt vild med det. Hvis du en dag får tid og overskud, så har du i hvert fald en køber til dit navneskilt, Er VILD med det.
  Og dem her, smukt :)

  Svar
 4. Marian N. Larsen

  Jeg er helt igennem imponeret… jeg har engang fornyligt kaste mig ud i keramiske udfoldelser og det blev (ligesom i 4.a) ikke til meget andet end et pølseaskebægere og et par krus, der ikke kunne stå lige!

  Svar

Skriv en kommentar