Pindebrænde

Ifølge Mads. Ifølge mig håndværkertilbud som med lidt kærlighed og knofedt kan blive rigtig flot.
Efter en del års fravær er teak vendt tilbage til mit hjem i form af denne kommode. Den er lidt medtaget og er ikke lavet i en særlig god kvalitet træ, så jeg kan med god samvittighed svinge penslen og give den en ny farve. Jeg er vild med grebene og størrelsen er perfekt til at gemme huer, vanter, nøgler og hundesnor ude i gangen, men en afslibning, grunder og maling kommer vi ikke udenom!
Tilbage er kun det store spørgsmål: Pastelblå eller neutral hvid? Fornuften (og kombinationen med Eames knagerækken) siger hvid, men hjertet banker lidt for blå…

14 tanker om "Pindebrænde"

 1. linda;

  for et par måneder siden ville jeg sige; hvid. nu råber jeg: BLÅÅÅ – vespablå. det ku’ være så fint. jeg synes, den er så drønflot.

  Svar
 2. Shina

  Jeg ville vælge at male kommoden sort. Det passer flot til Eames-knagen og giver en god kontrast, hvis I har hvide vægge i gangen. Stilleben på sådan en sort kommode tager sig også rigtig fint ud.

  Kh Shina

  Svar
 3. Julie Graff

  Jeg er for tiden ramt af en lyst til at male alt fra hvidt til hvilken som helst farve, så jeg stemmer selvfølgelig for den blå, den kan jo altid males om ;)
  Det er det der er såå nemt og dejligt ved maling.

  Svar
 4. idehaven

  Hej.
  Nu vil jeg ikke afsløre hvilken årgang jeg er, men jeg fik sådan en kommode som barn. Og jeg har den stadig. For mange år siden malede jeg den gammelrosa-pink og med guld på “håndtagene”. Mine to døtre har brugt den i mange år og jeg bruger den selv endnu. Et klenodie. Og den er ikke blevet malet siden – 1985 ca.
  Så jeg tror du bliver rigtig glad for den – uanset hvilken farve du måtte vælge.
  Hilsener med et stort smil fra Helga, idehaven.

  Svar
 5. Anne

  Nu er det svært at se hvor “ringe” stand den er i, men jeg ville måske vælge ikke at male den! Vi har en præcis magen til i vores entré og selvom den har nogle skavanker kan jeg ikke nænne at male den.
  Men hvis den nu ER lidt for slidt i det, så stemmer jeg også på blå frem for hvid ;-)

  Svar
 6. Trillemus

  Ej hvor sjovt. Min mor og far har haft en fuldstændig magen til. Hvad mon der blev af den ? Den måtte nok lade livet da de flyttede fra hus til lejlighed. Jeg ville bestemt male den blå….

  Kh Mette

  Svar

Skriv en kommentar