Op at hænge

To ud af tre små toiletskabe har nu fundet deres plads over arbejdsbordet, hvor de skal holde styr på alle mine småting som normalt ligger på bordet og roder. Skabet fra Falster er blevet tapetseret med noget af mormors tapet, mens det gule skab har fået lov at beholde sin originale farve. – I hvert fald indtil videre.
Jeg har indkøbt runde labels i tre farver på ebay som skal klistres på alle æskerne, så man nemt kan se, hvad de rummer. Derudover kan toppen af skabene agere udstillingshylde for noget af favoritnipset netop nu. Det skal nok blive en rigtig hyggelig rodebutik, tror jeg.

9 tanker om "Op at hænge"

 1. Malene

  Hvor ser det fint ud. Virkelig nogen skønne skabe du har fundet dig. Håber også jeg får gevinst snart:) God solskins-søndag:)

  Svar
 2. Anne

  Åhh det ser bare lækkert ud!! Hvordan ser det sidste skab ud? Smart tænkt med mærkater, man kan altså nemt få tendens til at glemme hvad der er i æskerne!

  Kh Anne

  Svar
 3. Ida

  Hej Anne!
  Det sidste skab er mere 50’er agtigt bla. med sorte kanter. Jeg købte det for et par uger siden, indlægget hedder noget i stil med “indkøb i pasteller”. Det har endnu ikke helt fundet sin plads, jeg ved blot at det ikke skal hænge sammen med dem her.
  Kh Ida

  Svar

Skriv en kommentar