Lynindkøb

Glem alt om ulvetime i supermarkedet, her menes den slags lynindkøb som kan ordnes, når man har en time tilovers i nærheden af midtbyen.

 Nyt papir fra Rie Elise Larsen, købt i butik Blå fugl. Er helt vild med de nye mønstre!

Ny t-shirt som kombinerer de sarte nuancer med sorte striber. Jeg er ikke begejstret for alle de nye korte stumpetoppe, men dette er en absolut tålelig model.

 Da jeg var til blogtræf i weekenden blev jeg ret vild med Kristins fad, som med dets flade bund præsenterede de fine cup cakes rigtig flot. Heldigvis havde Fakta lidt rester på hylderne, og jeg fik fat på to i en flot mørkelilla farve.

Søstrene havde fået nye æsker med klaplåg hjem, og jeg måtte have en som kan rumme A4 størrelser. Papiret er egentlig ok, men lidt rigeligt nuttet til min smag, så jeg tror den skal beklædes med noget af det nye R.E.L. papir.

20 tanker om "Lynindkøb"

 1. Frk. Munk

  Er vilde med dine nye fund :-) skal da vidst fåde i Blå Fugl og fakta. Hvor har du købt t-shirten, den er da lidt for fed? :-)

  Vh Frk.Munk

  Svar
 2. Villa Sarah

  Skønne fund, rigtigt fint papir. Jeg er specielt vild med kagefadene, siger du de er fra Fakta? Lyder vældig interessant og lover indbydende kager her til sommerens hyggestunder…

  Svar
 3. Ida

  T-shirten er fra Gina Tricot, den koster 129 kr. Held og lykke med fadjagt i Fakta, det burde slet ikke være en umulig mission. De findes også i pink og turkis.

  Svar
 4. Kamomilla Vanilla

  Uh Ida, Så lige inde hos Frøken NØ at du skal til København i den weekend der hedder den 15, 16, 17 april! Det skal min kæreste og jeg også, og det er lidt dyrt med toget, så vil høre om du er i bil og har plads og lyst til at medtage to gæster, altså hvis din pris slår DSBs ;)?

  Svar
 5. vibeke

  Sikke scoop du fik gjort dig..:-) Glæder mig til at komme hjem og shoppe lidt nye Rie Elise Larsen papir, de mønstre er da alt for skønne.

  Svar
 6. by Kaas

  Hvor er de fine de 2 lilla fade – bum bum… Måske man skulle skynde sig ned i Fakta. Papiret og ikke mindst toppen er også super fine… Jeg må give dig ret; der må være grænser for hvor meget en top må stumbe :0).

  Rigtig god weekend… Skønt at solen igen er fremme :0).

  Kh Maria

  Svar
 7. Æstetik

  Sikke nogle lækre køb! Skal også lige i Fakta en tur – vi skal holde 4-års fødselsdag om et par uger hvor de fade ville gøre sig rigtig godt på kagebordet :)
  God weekend fra Pernille

  Svar
 8. Anya adores

  Ej nogle fede ting du har fået fingrene i Ida – fadene fra Fakta er da geniale. Lød super med det der blogtræf, det må jeg med til i næste omgang ;O)
  Knus fra
  A xx

  Svar
 9. Ida

  Hej Kristin!
  Blusen er fra Gina Tricot, den kostede 129 kr.
  Jeg er også super glad for fadene, nu glæder jeg mig bare til de skal i brug første gang.
  Kh Ida

  Svar

Skriv en kommentar