Klar, parat, loppestart!

Søndag trodsede jeg omstillingen til sommertid og stod klar da årets første loppemarked på disse kanter åbnede. Hold da fast hvor har jeg ventet længselfuldt på at sæsonen skulle blive skudt i gang!
Udbyttet var begrænset men godt, bla. blev samlingen af de gamle, originale Rosti skåle udvidet med en stor, hvid 3 liters af slagsen til den nette sum af 5 kr. Stakken er efterhånden så høj, at køkkenskuffen næsten ikke kan lukkes… Men det er en samling som bliver brugt, ellers ville de ikke få lov at optage plads herhjemme. Bagning bliver bare lidt sjovere, når dejen røres i lækre pastelfarvede skåle!

Dette lille fad kom også med mig hjem, egentlig for at blive brugt til at forme en ny støbeform efter til brug på keramikkurset, men jeg er gået hen og er blevet rigtig glad for det. Jeg har tænkt mig at lade dekorationen råde og bruge det til at servere frugt i mundrette stykker i. Det er morsomt at se lighedspunkterne med Susan Liebes fade med cup cakes og sushi, selvom jeg vil gætte på, at dette er mindst 50 år gammelt.

Loppemarkedet bar præg af at en kreativ sjæl havde ryddet ud, og jeg fik gravet mig frem til denne bunke stof af varierende størrelse fra flere flyttekasser fyldt med stof. Der var nogle skønne prints imellem, og jeg er særligt glad for de store stykker fint quiltet stof. Der er lagt et stort arbejde i, så de skal bruges med omtanke!

Som det sidste kom også denne garder med mig hjem. Han er godt slidt, men jeg kunne ikke stå for hans charme. At jeg ikke er i nærheden af at have småbørn i huset, er ingen hindring for min købe- og samlerlyst! Der sker vel heller ikke noget ved at være lidt på forkant, vel?

14 tanker om "Klar, parat, loppestart!"

 1. Christina

  God høst. Gad vide om det lila quiltede stof med hjerter har kløvere på bagsiden? Min mor har nemlig syet en vest til mig i det stof da jeg var lille:-)

  Svar
 2. by Kaas

  Sikke nogle fine ting… Jeg er helt vildt med tinsoldaten… Super fin!!! Hvor er du heldig med stofferne, det er ikke til at opdrive i Aarhus ;0). Men måske jeg også er heldig en dag!!!

  Rigtig god dag…! Forresten hvis du nu kommer til Aarhus i weekenden for at tage til lagersalget og samtidig vil kombinere det med lidt lopper, så skriv… Så kan jeg give dig nogle adresser på nogle gode loppersteder :0).

  Svar
 3. Keramikeren

  Sikke mange fine ting du har fundet – det er du vist ret god til. Og fine fade du selv laver. Smilte lidt da du skrev at du fik mere respekt for de professionelle. Når jeg sidder med hver enkelt ting og laver det, har den en stor bestydning, men jo længere hen i processen jeg kommer, jo mindre bliver den. Ryger der en kop er det ærgeligt, men ikke som da jeg sad på Huset i Århus og drejede for 15 år siden. Der var det næsten ikke til at bære………

  Svar
 4. Anonymous

  Super skønne sager!! Måske du vil dele ud af, hvor du tager på loppemarked i denne del af landet?

  Svar

Skriv en kommentar