Give away – Print fra Essimar

Esther Ramirez er kvinden bag Essimar shoppen på Etsy. Esther er papirkunstner og kreativista til fingerspidserne med en helt særlig sans for at kombinere farver, lige fra de bløde pasteller til de mere kradse neon nuancer. Motiverne er oftest enkle og grafiske, men gerne med et humoristisk islæt. Jeg blev fra første færd vild med hendes ting, for det er ikke let at få enkelthed til at tage sig så dekorativt ud! Esther har også en blog og en Flickr profil, hvor hendes kreativitet får frit løb. Gå ikke glip af at se hvordan hun tryller med den nye dille, masking tape, på den mest dekorative vis, ligesom hun opbygger de mest fantasifulde collager på væggene.

Essimar har været så sød at udlodde et af hendes prints til give away her på bloggen. Dette print var juli måneds udgave og oprindeligt trykt i ti eksemplarer. Printet er et ekstra tryk lavet til denne lejlighed og måler 12 x 13 cm.

Alt du skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar til dette indlæg. Du må selvfølgelig meget gerne bruge billedet til at gøre opmærksom på denne give away på din blog, men det er ikke et krav.
Vinderen trækkes søndag d. 20. marts.

51 tanker om "Give away – Print fra Essimar"

 1. Anne

  Sikke dog et fint tryk og sikke en lækker blog hun har. Vil meget gerne deltage, for det kunne da pynte gevaldigt herhjemme :)

  Kh Anne

  Svar
 2. Line R

  Jeg står sådan og mangler noget lækkert til mine vægge, så krydser fingre for at det fine print kan flytte ind hos mig :)

  Svar
 3. Line

  Deltager sjældent i give aways, men denne er lige mig og her kan jeg altså ikke lade være med at være med. Godt spottet! Kh Line

  Svar
 4. Skattekistens gemmer

  WAUW! sikke lækker gave..jeg vil da helt vildt gerne være med..er lige rykket i nyt og har endnu intet på væggene…denne ville være en fantastisk start :O)
  lækker blog du har dig :O)

  Svar
 5. Maria

  Godt, at jeg liiige nåede at være med, for det er da et super lækkert print! De farver ville gøre det helt fantastisk hjemme hos mig! Glædelig lørdag!

  Svar
 6. Æstetik

  Jeg har lige fundet din blog, den er super- har straks meldt mig som fast læser, og kaster også et lod i puljen :)
  God søndag fra Pernille

  Svar

Skriv en kommentar