Den store ovn

Igår tog Sigrun og jeg en ordentlig tørn til keramik og var i værkstedet fra 14-21. Dagen bød både på glæder og skuffelser af varierende størrelse. – Ikke mindst da kanten på “køkkentid” fadet knækkede nede i glasurbadet! Spildprocenten er forholdsvis høj, og min beundring for de professionelle keramikere vokser for hver gang, et af mine egne projekter driller. Forhåbentlig lærer jeg af mine fejl, så jeg efterhånden bliver mere træfsikker.
Heldigvis er der også lyspunkter, fx. fik jeg to vellykkede skilte med hjem, som jeg glæder mig til at vise frem, når de er kommet op at hænge. Derudover har jeg flere ting i ovnen til glasurbrænding netop nu, mens de nedenstående fade venter på forglødning. Fadet med “sød musik” skal pynte på vores billedvæg imellem den lille Christel tegning og spejlet, som er en højt skattet bryllupsgave fra min mormor.

11 tanker om "Den store ovn"

 1. Ugler i posen

  Skønt fad med “Sød musik” :) Ja, det er garanteret meget sværere end det ser ud.. Jeg har endnu ikke turde begive mig ud af den vej, så jeg beundrer også dem der både har evner og tålmodighed til den slags! Kh. MetteSofie

  Svar
 2. Anne

  Åh ja, jeg har også mistet mange ting under brændingen (eller fordi glasuren blev mega grim!). Men det er nogle super fine ting, du trods alt har fået med dig hjem:)

  Svar
 3. Villa Sarah

  Sikke nogle skønne fade du er igang med at lave. Du er da et skridt på vej til at skulle være pro keramiker :o)
  De er virkelig fine dine skønne ting.
  Hav en dejlig weekend

  Svar
 4. Ida

  Hej Christina!
  Jeg støber dem. Det gik hurtigt op for mig, at det var dekorationen snarere end formgivningen som var sjovt, så jeg har lavet en støbeform og bruger porcelænsstøbemasse. Så bliver de også ensartede.
  Hilsen Ida

  Svar

Skriv en kommentar