Blogtræf hos Kristin

Lørdag var jeg til blogtræf hos Kristin, som har bloggen Albert og Vill. Kristin havde været så sød at arrangere et besøg hos loppemanden i Bjergby, hvorefter vi var budt hjem til hende til det helt store kaffetraktement. Det var en meget positiv oplevelse at møde de andre søde blogdamer, og værtinden var så varm og venlig, at man straks følte sig tilpas i hendes hyggelige hjem. Snakken gik overraskende let og lystigt omkring bordet, selvfølgelig primært om yndlingsemnerne; kreativitet i alle afskygninger og blogning.
Tak til de andre deltagere for nogle hyggelige timer sammen, og ikke mindst tak til Kristin for al den umage du har gjort dig og for at åbne dit hjem for os!

3 tanker om "Blogtræf hos Kristin"

  1. Kristin

    Tak Ida for dine rosende ord! Det var rigtig hyggeligt at møde jer alle sammen og ja.. dagen gik alt for hurtigt!
    Jeg mangler selv at lave et indlæg om dagen – det kommer..

    Kh Kristin

    Svar

Skriv en kommentar