1 2 3 4 5 6 7 8 9

Som ny i blogland er det som et slaraffenland at bevæge sig rundt på de forskellige blogs, blive blæst bagover af begejstring og opdage yndlinge som man vil følge fremover. Efter et stykke tid, er det min oplevelse, at der går længere tid imellem at man finder små uopdagede perler; blogge som rammer plet, blogge som man straks må sluge fra ende til anden. Netop derfor blev jeg ekstra glad, da jeg for nogle måneder siden opdagede Sarahs blog, for jeg fik straks fornemmelsen af et behageligt menneske bag skærmen, kombineret med en skøn stil, som jeg falder i svime over.
En af de ting, jeg har sukket over hos Sarah, er de neonfarvede tal fra Butik NØ. Og tænk sig, straks lå der en mail fra Sarah om, at hun havde nogle i overskud, som hun ville sende til mig! Jeg er mægtig glad for dem, og ikke mindst den søde tanke bag, og er straks gået i gang med at pynte alle mine æsker med dem. Tusind, tusind tak Sarah!

3 tanker om "1 2 3 4 5 6 7 8 9"

  1. Villa Sarah

    Hej ida – hvor godt at de er nået frem og håber de kan blive brugt til lidt godt. Tak for de meget fine ord, det varmer virkelig helt inderst inde :-)

    Svar

Skriv en kommentar