Unhappy Valentine

Første dag i vinterferien blev brugt på et tiltrængt tandlægebesøg. Desværre har jeg lige siden haft kraftige smerter, som i eftermiddags var meget tæt på at tage modet fra mig. Heldigvis lod Mads sig overtale til at køre efter forsyninger, og nu kommer jeg igennem aftenen på en kombination af panodiler og flødeboller.
Eftersom flødeboller er en af favoritterne herhjemme, går jeg og rumsterer med en idé om at lave et fad til keramik, som de kan serveres på. Det er dog ikke helt så nemt at tegne en flødebolle, så den ser appetitlig ud. Hvis jeg skal være helt ærlig, ligner de hidtidige forsøg mest af alt en hundebæ.
Og med denne appetitlige afslutning; glædelig Valentines day (hvis du er til sådan noget)!

8 tanker om "Unhappy Valentine"

 1. Marian N. Larsen

  jeg synes flødeboller hjælper på det meste. Enten dem, eller pandekager. Men tandlæger er onde, så jeg føler med dig!

  Og synes det er ret sejt, hvis du laver et keramikfad specifikt til flødebolle-servering!

  KH Marian fra Brændstof

  Svar
 2. vibeke

  Håber det går bedre. Er det ikke noget med at der en ret lækker biks i under din tandlæge..? håber du fik kigget lidt ind der. Synes billedet af flødebollen ser rigtig godt ud, måske du kan fange det med din pen.

  Svar

Skriv en kommentar