Styr på nøglerne

Søndag eftermiddag er blevet brugt på at sy en ny nøglesnor til alle mine mange nøgler. En almindelig nøglering er ikke nok, de skal være nemme at fiske op af en fyldt skoletaske!
Materialerne er ren genbrug. Stoffet, som minder om harlekintern, er et stykke jeg har fået af min mormor, dekorationen er små trekanter klippet ud af en lille rest læder, og både båndet, som er brugt på indersiden, og selve nøgleringen er fundet i en genbrugs.

11 tanker om "Styr på nøglerne"

  1. Jeg

    Ih… rigtig fin :-) Skal også have lavet mig en selv snart – har givet flere væk i gave, men selv mangler jeg stadig (!) ;-)
    Mht. børneveste som du har kommenteret på hos mig (tak for det), har jeg været rigtig glad for et mønster fra Stof2000 Homemade. Det er noget af det nemmeste, så bare gå i krig! :-)

    Kram B

    Svar

Skriv en kommentar