Perler med posten

Tenna fra den skønne blog Rumlighed har sendt mig en pakke. Ikke at jeg på nogen måde har udemærket mig eller gjort mig særligt fortjent til det, men ikke desto mindre har Tenna været så helt utroligt flink at sende mig en halskæde magen til den, hun havde lavet til sig selv i dette indlæg. Bare fordi jeg kunne lide den!
Halskæden er en lækker kombination af glatslebne træperler, rå lædersnor og en kæk orange perle. Jeg elsker den!
Tusind tak Tenna, det var en dejlig overraskelse, og halskæden vil uden tvivl blive brugt flittigt.

12 tanker om "Perler med posten"

 1. idehaven

  Hej Ida.
  Meget sjovt med den træperlekæde. Jeg er så gammel så jeg har en del fra sidst de var moderne. Og da jeg er til genbrug, er det jo bare sagen.
  Dejlig blog du har. Og så er du fra Aalborg, yes.
  Helga, idehaven, Sdr. Tranders

  Svar

Skriv en kommentar