Indtil videre

Det er stadig ubeskriveligt fedt at gå til keramik, selv et “Bagværk” fad med revne efter brænding kan ikke tage modet fra mig!
Idag har jeg arbejdet på vores navneskilt, den præcise udformning er holdt hemmelig for Mads, så han har lovet ikke at kigge med herinde. Jeg besluttede at holde det lidt enkelt og brugte derfor kun én slags stempler, fremfor en masse forskellige skrifttyper. Som dekoration har jeg ladet mig inspirere af Anne Blacks seam serie og lavet en enkel pil, som viser vej indenfor.
Derudover har jeg lavet et skilt beregnet til vores toiletdør. Jeg havde fået en ustryrlig lyst til at dekorere med en Vipp spand pga. den ikoniske og letgenkendelige facon, og som for mig mest af alt er en toiletspand. Og da vi har sådan en på badeværelset, passer den godt til netop dette skilt.
Endelig har jeg fået lavet en støbeform til firkantede fade, samt bestilt porcelænsstøbemasse hjem, så jeg glæder mig til at forsøge mig med et nyt fad til bagværk i næste uge. Nu skal det bare lykkes!

11 tanker om "Indtil videre"

 1. linda;

  det ligner da med mine øjne, at det allerede er lykkes? det ser jo sååå fint ud, og jeg har aldrig tidligere haft så meget lyst til at gå til keramik som nu. wc-skiltet er simpelthen utrolig enkelt & smukt – på en måde jeg ikke vidste, at et wc-skilt ku’ være:)

  Svar
 2. Jo´s

  Hvor er det fedt det du har lavet…med eller uden revner. Og jeg er inspireret…nu vil jeg undersøge om der nogle aftenhold i København. Kh fra Jo

  Svar
 3. Maiken

  Det skulle snart være muligt at finde rundt i jeres bolig… ;o)

  Rigtig fine skilte! Det lyder altså stadig ualmindeligt fedt med det keramikkursus… Viser du ikke fadet frem (eller har jeg bare overset det?)?

  Svar
 4. Linsens

  Sikke fine skilte.
  Ingen tvivl om at det er en Vipp spand på skiltet. Jeg tænkte nemlig at det var sjovt at afbillede et ikon og det var inden jeg læste hvad du havde skrevet under:-)
  Mine forældre har, jeg ved ikke hvor mange drejedet skåle, jeg lavede i ler i fritidsklubben som barn.
  Hos jer, har i en stak skilte, det er lidt sjovt hvad man kaster sig over;-)

  Svar
 5. Villa Sarah

  hvor er de fine, jeg er især vild med den lille vipp spand på badeværelse skiltet. lækker lille detalje.

  held og lykke med dem i brændingen :o) ser frem til at se det endelig resultat.
  hilsen sarah

  Svar
 6. Anonymous

  Selvom indlægget er lidt gammel vil jeg gerne vide hvor du har fundet bogstaver til at trykke med? :-)

  Svar

Skriv en kommentar