Det er så stort…

Her burde der egentlig være et billede af den lille, yndige pige, men hun sov sig igennem hele mit besøg. I stedet må I nøjes med et billede af de cup cakes, jeg i al hast havde bagt til de nybagte forældre.

At jeg igår for første gang så lille Sofie, kun 7 dage gammel.
At knuden i min mave langsomt løsnedes, da jeg ved selvsyn kunne se, at bedsteveninden havde det godt på  trods af et hårdt fødselsforløb og en svær start på familielivet.
At varme sig ved den nye families glæde, og selv glæde sig på deres vegne.
At mærke, at venskabet er uforandret på trods af det nye, store, ukendte moderskabs indtog.

3 tanker om "Det er så stort…"

 1. Anne

  Det lyder som en rar følelse, og en jeg kan sætte mig rigtig meget ind i, når en af bedsteveninderne blev mor for ikke så lang tid siden og en anden bliver det inden for de næste par uger :)

  Svar
 2. Tine

  Åh, hvor dejligt! Kan desværre ikke læse den slags uden at få tåre i øjnene længere;) God weekend! (håber du har gemt lidt cupcakes til dig selv)

  Svar
 3. Ida

  Anne: Ja, rundt om mig vrimler det også med graviditeter! Og dette var noget helt særligt og ukendt, da det er første baby i min venindegruppe, og det så endda var en meget nær veninde.

  Tine: Jeg fik skam også cup cakes ;o) Det var altså også STORT for mig at besøge Mie og hendes lille pige for første gang, så jeg kneb også lige en tåre ;o)

  Svar

Skriv en kommentar