De rette ingredienser

… skal der til. I denne weekend har vores ingredienser været helt rigtigt afmålt og til sammen skabt en weekend som bestemt godt kan tåle en gentagelse. Aftenerne har været fyldt op med gæstebud til søde venner og der er blevet snakket, grinet, kokkereret, planlagt, spillet, diskuteret og fejret.
Besøget igår havde endvidere det formål, at vi skulle få de store linjer på plads mht. vores sommerferie til USA, så vi kunne få bestilt nogle billetter. Rejsen er blevet en god blanding af storby, besøg hos en amerikansk gren af familien og road trip, og nu hvor det er blevet helt konkret, vokser spændingen og forventningen eksplosivt hos mig!

8 tanker om "De rette ingredienser"

 1. Anne

  Wow det lyder bare som en lækker weekend.
  Og kan godt forstå du drømmer om sommerferie, vi håber også en dag at gøre noget lignende. Hvor spændende!!!

  Svar
 2. Ida

  Tak for alle de søde kommentarer :o)
  Jeg har aldrig før været i USA, så det bliver en helt ny og spændende oplevelse. Vi starter med fire dage i New York, hvorfra vi flyver til San Francisco, hvor vi er i to dage. Derefter besøger vi familie i Sacramento, og de sidste fem dage kører vi sydpå langs kysten indtil ferien slutter i L.A.

  Svar

Skriv en kommentar