Cupcakes

Nogle gange kan man bruge en hel masse ord til at prøve at forklare, uden alligevel helt at ramme plet. Sådan er det, når jeg prøver at beskrive, hvor hyggeligt det var at lege cupcake værksted igår aftes med madklubben. Så i stedet giver jeg bare ordet videre til billederne i stedet.

Red Velvet = røde fløjlskager. Mums!

15 tanker om "Cupcakes"

 1. Anne

  Åh, havde ellers lige lykkedes i at holde mig væk fra chokoladen i skuffen. Nu begynder kampen igen.
  Ser da bare vildt lækkert ud! Og ret så hyggeligt :)

  Svar
 2. Stine

  Mmm, dem har jeg også lavet, de er rigtig gode! (og den der hummingbird kagebog er vist endt i ret mange køkkener?)
  Jeg får helt lyst til at lave en portion mere… selvom det jo bare ender med at jeg spiser dem.

  Svar
 3. Tine

  Jeg er altså også så meget med på den cupcake-dille:) De bliver så fine og så er det så nemt, bare man har den tylle-ting, ik?

  Svar

Skriv en kommentar