Christel frem fra gemmerne

Vi er i gang med at opdatere vores soveværelse. Vi flyttede ind for to år siden, og skyndte os dengang at lave et indbygget skab i hele værelsets bredde, male væggene hvide og stille sengen derind. Og så var der ligesom andre projekter som krævede vores opmærksomhed. Nu er det på tide at få taget fat på dette hængeparti!
Det første af en række små projekter til forskønnelse af soveværelset er denne blandede billedvæg. Vi har kombineret bryllupsbilleder, Christel tegninger, et antikt spejl og en porcelænssvale fra Liebe, og resultatet er blevet tilpas afslappet og tilfældigt, synes jeg.
Som barn samlede jeg passioneret på Christels tegninger, og da de dengang ikke var i høj kurs på loppemarkederne, har jeg en ret stor samling. I en årrække har de været pakket væk, men nu er favoritterne igen kommet frem til min udelte begejstring. Jeg var og er helt vild med de langlemmede, elegante piger som fremviser 50’er og 60’er mode.
Jeg glæder mig til at fremvise billeder af soveværelset, når det engang er helt færdigt.

9 tanker om "Christel frem fra gemmerne"

 1. Sarah

  Åhh de er bare så fine hendes billeder…
  Jeg har nogen liggende i en skuffe. Får da helt lyst til at finde dem frem fra gemmerne :-)

  Svar
 2. Lea

  Åhh åh åhhh jeg elsker altså bare Christel.. sjovt nok har jeg lige købe et magen til en af dine. Nemlig den med pigen og stråhatten.. De er jo guddommelige!!

  Svar

Skriv en kommentar