Ny pude

Hay stolen har længe manglet lidt blød pynt. Den nemme løsning havde været en af Hays egne Dot puder, men jeg synes både det var for dyrt og en lille smule kedeligt med sådan en “pakkeløsning”. Drømmen var noget moderne tilsat lidt spræl, og langsomt tog ideen form. Jeg havde forelsket mig i tanken om en lysgrå pude, men det var komplet umuligt at opdrive møbelstof i denne farve, så derfor er puden i stedet syet i mørkegråt møbelstof med struktur. Som dekoration er der brugt store knapper polstret med stof fra et gammelt pudebetræk, og det er især denne detalje, jeg er rigtig glad for.

19 tanker om "Ny pude"

 1. Christina

  De er fine (og også på min todo-liste:-)) – hvor har du købt monteringspuder? Synes tit de bliver lidt for slatne i det, dem man kan købe

  Svar
 2. Ida

  Min pude er fra Ikea, Fjädrar hedder den. Den har et godt fyld, synes jeg.

  Malene: Jeg kæmper stadig med at lære det, synes virkelig det er svært at få afsluttet pænt!

  Svar
 3. mette

  Den er bare superflot – lær mig lige at lave sådan fine knapper! Du må stable en workshop på benene for os Nordjyder : )mette

  Svar
 4. Ida

  Det er da kun godt, hvis andre også kan bruge ideen :o)

  Mette: Det grå stof er fra stof og stil, det gule stof er fra et gammelt pudebetræk.

  Svar

Skriv en kommentar