Keramiske eskapader

Det har været småt med indlæg de sidste par dage. Der har ellers ikke manglet oplevelser, da jeg både har været på weekend i Århus og fået fantastiske filmoplevelser i biffen til “Det gode hjerte” og “Winters bone” (begge film anbefales varmt!). Men af en eller anden grund har det ikke ladet sig flytte ned i tasterne til et blogindlæg.
Idag er anderledes. I lørdags tilmeldte min veninde og jeg os nemlig ret impulsivt et keramikkursus, og i aften er første kursusgang. Jeg har kigget i bunkevis af blade og fundet ideer til såvel udformning som dekoration. – Nu må vi se, hvor langt evnerne rækker!
Højest på min ønskeliste står dog at lave et navneskilt. Egentlig havde vi jo fået et navneskilt fra Liebe foræret af Malene og Rasmus, som Malene berettede om her. Spændingen var stor, da Malene og jeg kort før jul afhentede skiltet hos Farm mountain coffee i Randers. Tilsvarende stor var skuffelsen da også, da jeg to dage efter tabte kassen og skiltet knækkede i fire dele!  Det har siden været kendt som episoden-vi-ikke-snakker-om-og-glemmer-alt-om-for-det-er-for-ærgeligt herhjemme (og for Mads endvidere jeg-er-godt-nok-glad-for-at-det-ikke-var-mig-som-tabte-det).
Men nu gider vi sgu ikke ærge os mere! I stedet satser vi stærkt på, at jeg kan gå Liebe i bedene og lave et skilt, som vi også bliver glade for. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme afsted.

14 tanker om "Keramiske eskapader"

 1. Malene

  Det lyder som en brand god ide. Do-it-yourself!
  Og gid det var mig, der skulle på kursus. Suk! Glæder mig til at se, hvad du kommer hjem med. Det ser i hvert fald lovende ud indtil videre :)

  Svar
 2. Anne Sofie

  Det lyder inspirerende med et keramikkursus – kunne være man selv skulle overveje det,sammen med veninden!? Glæder mig til at se hvad du udretter:)

  Svar
 3. Ida

  Sikke en entusiasme! Jeg er på vej ud af døren nu og glæder mig til at komme i gang!
  Linda, det er desværre ikke hos Liebe selv (det ku ellers være über sejt!) men på det lokale fof. Til gengæld tager kurset udgangspunkt i ens interesser og ønsker, så ikke noget med at dreje et komplet testel til mig ;o)

  Svar
 4. Jo´s

  iiihhhh hvor spændende…jeg har også tænkt på at starte til keramik i det lokale medborgerhus. Glæder mig til at se dine kreationer. Godt med nogle filmanbefalinger : ) Kh fra Jo

  Svar
 5. Maiken

  Åh ja, nogle ting skal bare i glemmebogen og jeg kan godt forstå det smukke skilt kom det. Så det lyder super fedt med et keramik kursus. Jeg har også bladret katalogerne igennem og nærlæst om der var keramik/porcelæn kurser, så jeg er spændt på at se dine frembringelser! :o)

  Svar
 6. Annchen

  Ej hvor spændende med kursus – jeg vil også vildt gerne – der er bare ikke rigtigt noget herude for tiden;)
  Og stort ØV med skiltet! Men du må ha’ kreeret lidt i stedet..
  Kh Anne

  Svar
 7. Anne

  Orw hvor ærgerligt at det gik i stykker! Og glæd dig til keramik – det er vildt hyggeligt:) Jeg har lavet et skilt med “wc og bad”, men det buer lidt (meget!)i hjørnerne… Så du skal virkelig sørge for, at lægge skiltet i pres, hvis du kaster dig ud i det! Glæder mig til at se resultatet:)

  Svar
 8. Ida

  Anne: Keramik har været drøn hyggeligt! Og vi fik lov at springe direkte ud i porcelænsleret, så det var dejligt.
  Tak for tip mht. at lægge skiltet i tryk, det vil jeg sørge for.
  Har du i øvrigt erfaring med glasurer? Jeg synes at de farver læreren havde var rigeligt blege og i jordtoner. Kan man evt. bruge porcelænsmaling i stedet?

  Svar
 9. Anne

  Åh, det ved jeg sørme ikke Ida! Men man kan jo få glasur i mange forskellige farver, så det er måske bare læreren, der ikke lige har købt så mange klare pang farver;) Glæder mig til at høre, hvordan det går med porcelænsleret, for jeg synes godt nok, at det knækkede nemt!

  Svar
 10. Villa Sarah

  God ide at lave det selv. Det har jeg gjort, jeg er gode veninder med Susan Liebe og fik lov at lave mit eget på hendes værksted. Har netop oploade billed af det på min blog..
  Det er super sjovt… Held og lykke med navneskiltet. Det er så fint og personligt en ting.

  Svar

Skriv en kommentar