Forberedelser

Mange modebloggere har en ugentlig føljeton over temaet “what I wore this week”. Hos mig synes jeg lidt oftere det ender i kategorien “what I ate this week”. Idag er ingen undtagelse, dog er billederne kun fra mandag aften. Jeg er i fuld gang med at planlægge menuen til min dejlige madklub. Vigtigst er det, at vi skal lave to slags cup cakes fra min nye kagebog fra The Hummingbird Bakery, og ikke mindst pynte dem flot.

1. Krymmel.
2. Hummerhaler, inden de blev grillet i ovnen med masser af hvidløgssmør og persille.

3. Flødeboller.
4. Den lækre kagebog.
5. Den nye bird er flyttet ind i rodet på skrivebordet.

12 tanker om "Forberedelser"

 1. sannepkunst

  Se det var sjovt ” what I ate this week” :)

  Så nu har jeg meldt på kursus i pladeteknik på huset Hasseries, det glæder jeg mig til:)(Kunne ikke lige finde ud af det med det kursus du går på)

  Svar
 2. Maiken

  Hahaha, tror altså også min blog nærmere ville være “What I ate this week” end wore. Sørgeligt, men sandt!

  Heldig madklub! Det ser dælme lækkert ud.

  Og så pirker du (igen) til min AnneBlack indkøbstrang! Tsk, ærgerligt at der er så længe til både jul og fødselsdag. Der må vist en selvforkælelsesgave (mere) ind i billedet snart. ;o)

  Svar
 3. Ida

  Mette: Summerbird er jo normalt mit hofmærke, men denne gang er det dem fra Frelsen chokolade. De er tilsvarende gode og koster kun 45 kr. for 6 stk.

  Sanne: Jeg skyndte mig ind at læse om kurset (kan slet ikke få nok af keramik!) og det lyder da også rigtig spændende! I øvrigt har jeg flere gange kigget forgæves efter dit navneskilt?

  Maiken: Mine selvforkælelsesgaver er vist kommet lidt ud af kontrol… Faktisk er denne skål endnu et nyt køb! Men nu skal det også være slut, og i stedet skal der spares op til ferie!

  Svar
 4. Maiken

  Arh, er der en lokal AB pusher?

  Efter jeg havde skrevet kommentaren sneg selverkendelsen ind over mig. Øhm, for jeg HAR jo ligesom shoppet markant mere end normen den sidste måned. Ikke at glemme tøj, sko og barnevogn. Hvad skal det ikke ende med?!

  Svar
 5. Ida

  Nej desværre, så vidt jeg ved, er der ingen lokal pusher af denne serie fra AB. Jeg køber (eller får bragt af en sød veninde) fra Designer Zoo og 1+1 textil, begge i Århus.
  Jeg er helt rolig ved at høre om dine indkøb. – Mon ikke de er fuldt og fortjent? ;o)

  Svar
 6. sannepkunst

  Uhh… for dårlig samvittighed nu….imorgen Ida, så lover jeg den er der. Ja meld dig da til den 15/2, det koster kun 100 kr. Kunne være så hyggeligt :) Måske andre bloggere også kunne få lyst.

  Svar

Skriv en kommentar