Dygtige damer

Onsdag er min yndlingsdag, for da har jeg fri allerede efter 3. lektion. Idag blev det kun bedre af, at det nye Boligliv lå i postkassen og ventede. Endda et rigtig godt nummer, lækre køkkener, flotte boliger og spændende detaljer. Alligevel er det artiklen om bloggernes bedste ideer, som mest fangede min interesse. Ikke kun fordi det er lutter kendte ansigter, men i høj grad også fordi billedernes motiver og artiklen generelt snildt kan måle sig med bladets sædvanlige standard. Og så bliver jeg altså lidt stolt, sådan på hele bloglands vegne. Det er da sejt, at bloggerne ubesværet kan måle sig med indholdet i et magsin som normalt er præget af folk som beskæftiger sig med design og indretning i deres professionelle liv. Sgu! Så ros til d’damer, men bestemt også til hele hæren af bloggere for inspiation, tips, strøtanker og formidling af tendenser.
Hermed skal der lyde den varmeste anbefaling af det nye boligliv!

12 tanker om "Dygtige damer"

Skriv en kommentar