Bagværk

Keramikkurset har hidtil været helt fantastisk. Der er ikke noget fast program, men i stedet får man lov at arbejde med de ideer, man gerne vil afprøve. Til alt held er vores ideer åbenbart ret let tilgængelige, så indtil videre er det gået over al forventning. Sigrun har kastet sig over smykkeproduktion, mens jeg har lavet dette fad til kager. Inspirationen kommer fra Susan Liebes fade, men motivet er mit eget. Siderne har lidt slingrekurs, men intet som skæmmer. Næste gang skal jeg lægge begitning (det betyder vist dekoration/farver) og så skal fingrene krydses for, at det kommer helskindet igennem både tørring og brænding.
Da specialundervisningen på min skole ryddede ud, dukkede dette stempelsæt op, som jeg var så heldig at få lov at overtage. Bogstaverne har den perfekte størrelse til denne slags projekter og ikke mindst navneskiltet, som jeg snart skal forsøge mig med.

16 tanker om "Bagværk"

 1. Anne Sofie

  Gentager lige mig selv,men hvor er det dog inspirerende – det er et rigtig fint fad! Jeg skal vist have tilmeldt mig sådan et kursus. Og hvor er du dog heldig mht. stempelsættet;)

  Svar
 2. Ida

  Maria: Jeg forestiller mig, at den skål være enten mørkelilla eller mintgrøn (yndlingsfarverne til de gamle skåle), men intet ligger helt fast endnu…

  Svar
 3. sannepkunst

  Eeej hvor fint, hvor kan man tilmelde sig sådan et kursus? Bor tæt på Aalborg, så kunne jo godt liiige køre efter det. Har lavet lidt herhjemmefra, også et navneskilt, skal ligge det på min blog imorgen, så kan du kigge ind :)

  Svar
 4. Linsens

  Hvor fin, glæder mig til at se den helt færdig:-)
  Meget tydeligt hvor din inspiration kommer fra, godt fundet på. Og at siderne har slingre kurs gør den kun endnu skønnere, så kan man se den er håndlavet.

  Svar
 5. Anne

  Jeg troede, at det var legoklodser! Det bliver godt nok et flot fad:) Krydser fingre for, at det kommer ud i et stykke! Er det pladeteknik eller laver du det i en form?

  Svar
 6. Rimme Rum

  Hvor er det bare flot.. Har prøvet at lave lidt her hjemme, men er kun blevet til små ting, har ikke turde springe ud i større projekter. Mon der findes sådanne kursuser på sjælland??
  /Maria

  Svar
 7. Ida

  Sanne: Spændende med dit navneskilt, det vil jeg glæde mig til at se! Mit kursus er hos fof, holdet er vist fyldt, men måske er der plads på eftermiddagsholdet.

  Anne: Jeg har brugt pladeteknik. Vi har også mulighed for selv at lave forme, men så langt er jeg slet ikke nået (endnu). Har for meget som skal afprøves!

  Malene: Puha, jeg synes godt nok, du lægger pres på… Håber at tiden tillader lidt gavefremstilling :o)

  Svar
 8. Anne

  Hvor skal jeg bare så meget på Keramikkursus! Der ser super flot ud dit fad…glæder mig til at se det endelige resultat.

  Svar
 9. Maiken

  Fedt, at du sådan kunne få lov til at få det stempelsæt. Det åbner jo mange kreative muligheder… Og med det fine Liebe inspirerede fad du er ved at lave kan jeg da kun ærgre mig over, at jeg ikke er tilmeldt et tilsvarende kursus! Jeg glæder mig til at se det færdige resultat og andre ting fra din hånd…

  Svar
 10. Villa Sarah

  Maiken, jeg skulle lige til at sige det samme, det flotte Liebe inspirerede fad du har lavet er super fint. Må helt sikkert finde mig et lignende kursus.

  Svar

Skriv en kommentar