Og der blev lys…

… og frauen så, at det var godt.
Lidt mere end et år, så længe har disse lamper ligget og ventet på at blive hængt op på den lidt mørke endevæg i stuen. Forud har gået mange overvejelser over den præcise placering, pænest mulige løsning med ledninger og en masse andet praktisk. Mads og jeg bliver vist aldrig sådan nogen som lynhurtigt hænger noget op!
Bestlite lamper er i øvrigt ved at være et gennemgående element hos os. Udover disse to væglamper har vi tre pendler over køkkenbordet og en bordmodel i et vindue, som lige kan skimtes på billedet. Jeg er rigtig glad for deres klassiske design, og derudover synes jeg, at lampernes enkle design gør, at de kan sættes sammen med næsten hvad som helst. Det helt grundlæggende for en lampe er også i orden; de giver et rigtig godt lys. Priserne er desværre også pebrede, men det er altså muligt at finde dem til en god pris brugt, hvilket jeg har gjort med alle vores.
Tilbage er kun et “problem”: Jeg synes næsten, at lamperne skriger på nogle Rie Elise Larsen inspirerede diller-daller-dimserier, og jeg overvejer derfor kraftigt at sakse løs i en masse papir lige om lidt!

En tanke om "Og der blev lys…"

  1. Brilleting

    Tillykke med de fine lamper – superlækkert lys! Glæder mig dog til at se hvad det er for nogle diller-daller-dimserier du har i tankerne og hvad saksen ender med at kreere!! :-) Følger spændt med!!
    Ha’ en skønherlig aften i lysets skær
    Kh. Jane

    Svar

Skriv en kommentar