Julehurlumhej

Jeg er træt som bare pokker, men på den rigtig gode måde. Den slags træt som kommer af en lang dag i godt selskab og en masse nye indtryk. Idag tog Malene og jeg hinanden under armen og drog langt mod syd for at besøge designskolen Koldings julebazar. De studerende fremviste et væld af kreative og flotte produkter, og man var nødt til at lave benhårde prioriteringer, hvis kontanterne skulle række. Jeg ville ønske, at jeg havde tilsvarende kringlede, kreative tanker og talenter, men må i samme åndedrag også udtrykke, hvor dybt imponeret jeg er over udstillerne.

En af de ting som måtte flyve med mig hjem var en af disse skønne engle. Hun er tegnet af Karina Bækkelund, og lign. samt andet skønt og anderledes pynt kan købes i hendes amiobutik

Overdimensionerede knager i mintfarvet keramik fra Janni Godtliebsen.

Skønne tegninger i vintage rammer.

På vejen hjem besluttede vi at lægge vejen forbi Århus, hvor arkitektskolen også holdt julemarked. Her var ikke helt samme niveau som i Kolding, men dog også nogle virkelige fund at gøre.

Både Malene og jeg forelskede os hovedkuls i disse huse og lysestager fra projektet arch.oak, som sender klare referencer til barndommens træbyggeklodser.
I Århus fik jeg ligeledes købt en mistelten i lilla plexiglas, billeder skal nok følge, når jeg har fået hængt den op. 
De mest populære udstillere fik hurtigt tyndet ud på bordene, men der er bestemt stadig mulighed for at gøre et godt køb. Begge markeder har åbent igen imorgen fra kl. 10.

9 tanker om "Julehurlumhej"

 1. Ida

  HeJ Malene!
  Bazaren kan varmt anbefales, og jeg håber, at der er flere engle tilbage, så en af dem kan flytte ind hos dig.

  Hej Anne!
  Det var i sandhed også en god tur. Englen er også min favorit fra turen, den gik lige i hjertet!

  Mange hilsner,
  Ida

  Svar
 2. Mette

  Sikke nogle skønne ting! Jeg er vild med hus-stagerne. Mon de er til at opstøve andre steder?
  Har du iøvrigt ikke fået ny header? Den er virkelig fin (jeg bliver helt misundelig :)

  Svar
 3. Ida

  Hej Mette!
  Husstagerne blev noget nær udsolgt, og designerne snakkede om, at de ikke var sikre på, om de ville fortsætte projektet eller kaste sig over nye ideer. Men der sker jo ikke noget ved at kontakte dem! (Jeg kunne lige se dem stå i Kalejdoskop!) Jeg har din mail fra da jeg købte øreringe, jeg sender dig lige deres kontaktoplysninger, så kan du prøve at skrive til dem. I øvrigt kan du jo sende Tine derhen imorgen tidlig?
  Jo, headeren er forholdsvis ny. Jeg stempplede på noget papir som siden blev scannet ind og overstrøet med stjerner og prikker. Jeg er meget glad for den!
  Mvh. Ida

  Svar
 4. Ida

  Hej Caterina!
  Nej, de er er lavet på ganske almindeligt karton som er i to farver. Herpå har hun (kan ikke huske navnet!) skrevet til og fra med den fine skrift. En idé som nemt kan gøres efter!

  Svar

Skriv en kommentar