Juleferie

Julen er forlængst ovre, småkagerne er spist og and, som ellers i en periode var yndlingsspise, vil jeg ikke se igen før til Mortensaften. Al pynten blev pakket ned d. 27. december. Mads syntes, at det var lidt tidligt, men jeg trængte sådan til nogle rene flader igen. Jeg elsker pynten, mens man forventningsfuldt glæder sig til jul, men så snart den er ovre, har jeg også brug for at pakke det væk. Alligevel synes jeg altid, at der går lidt tid, inden huset helt har fundet tilbage til et hverdagsudtryk.
For mig er en vigtig del af julen at være på ferie hos min mormor på Falster. Desværre ville sneen og frostgraderne det anderledes i dagene op til jul og lige efter, og vi turde derfor ikke begive os ud på den lange køretur. I stedet har vi for første gang prøvet at være hjemme i juleferien, og det har nu også visse kvaliteter.
I aften kommer mine forældre og lillebror hjem fra Falster (de kørte derover d. 22. inden vejret blev rigtig slemt) og dermed ankommer vores sidste julegaver også. Jeg glæder mig til at se dem og holde lidt (meget forsinket) julehygge. Jeg glæder mig også til endelig at give dem deres gaver, som hele ferien har ligget i kurven og ventet. Men jeg er bestemt ikke mere voksen, end at jeg også glæder mig til at se, hvad de har fundet på til mig.
Måske kommer der lidt billeder af julegaverne? Det afhænger lidt af, om jeg kan nå det midt i nytårsforberedelserne, og om jeg kan få mig selv til sådan en billedkavalkade, uden noget særligt på hjerte andet end at vise dejlige gaver frem.

3 tanker om "Juleferie"

 1. stampe

  Det lyder hyggeligt med lidt forsinket julehygge – min mellemste dreng på to år spørger dagligt til om julemanden heller ikke kommer i dag. Det er lidt en barsk overgang fra decembers hygge, så måske det kan anbefales, at sprede det lidt over flere dage ;o))

  Vil altid gerne se billeder af skønne julegaver!

  NB: Tillykke med gevinsten fra Kalejdoskop, havde håbet på det blev mig selv ;o))

  Svar
 2. Ida

  Du har ret Mette! Tulipaner er den helt rette løsning! -Og så må jeg se at få bestilt en vinduespudser ;o)
  Godt nytår!

  Hej Stampe!
  Ja, det må være en brat opvågning d. 25 for børn, efter at hele december har været fyldt med gaver.
  Jeg er SÅ glad for Susan Liebe gevinsten, føler mig virkelig heldig! Faktisk har de fået lov at hænge lidt endnu – synes ikke de er udprægede julede, og så har jeg jo heller ikke nået at have glæde af dem ret lang tid.

  Svar

Skriv en kommentar