Glitterstads

Nytårsaften skal tilbringes sammen med en flok gode venner, og for første gang i fire år skal det ikke holdes hos os. Jeg glæder mig til at være gæst og bare komme i tide til dronningen, have en god aften, og så tage hjem til ens eget rydelige hjem. Til gengæld har jeg lavet desserten, og valget faldt på Gateau Marcel efter opskriften fra de dygtige drenge hos Gastromand. Bagt chokolademousse med top af chokolademousse – Så bliver det bare ikke bedre (og jeg ved det, for jeg har nemlig prøvesmagt!).
Kl. 12 er den traditionelle, tørre kransekage afløst af Summerbirds nytårsflødeboller. De er pyntet med guldstøv og sukkerbomber, som efter sigende skulle “poppe” i munden på en. Sammen med et glas asti må det være den perfekte måde at starte året på. Og så gør det jo heller ikke noget, at de glimter lidt, vel?

Rigtig godt (og sikkert) nytår blogland!

5 tanker om "Glitterstads"

 1. Annchen

  Hvor lyder det bare lækkert!! Både dessert og de smukke nytårsflødeboller.. Bliver da helt lækkersulten;)
  Rigtig godt nytår Ida – glæder mig til at blogges ved i det nye år;)
  KH Anne

  Svar
 2. Katrine

  Mums, de ser godt nok lækre ud! GID DET VAR MIG, der havde været så forudsigelig med de flødeboller.
  Jeg ønsker dig et godt nytår, og tak for din inspirerende blog :o)

  Svar

Skriv en kommentar