En lille julehilsen

… skal vi da have sendt ud. Men når ambitionsniveauet ikke helt er afstemt med både tid og idérigdom, så må man gå på kompromis. De sidste par år har julekortene været hjemmelavede, hvert år med et nyt tema. I år bliver tingene anderledes, da mit hoved er fuldstændig tomt for ideer til udformningen af kortene, ligesom jeg efterhånden er kommet i tidspres mht. at få dem sendt ud. Derfor blev løsningen et besøg i butik Blå Fugl, hvor jeg i stedet investerede i en stak af disse søde genoptryk af gamle julekort med charmerende motiver af snemænd. Nu mangler jeg blot at skrive dem!

Årets første julekort er også allerede landet i postkassen, faktisk hele to styk. De bliver sat til skue i denne gamle brevholder, et loppemarkedsfund fra efteråret. Jeg er helt vild med dens nostalgi og alle de søde julehilsner på forskellige sprog.

Til sidst kan jeg ikke dy mig for lige at vise, hvor fint Maagaards kræmmerhuse hænger og pynter på en gren ude i køkkenet (sammen med en masse andet pynt i en sindrig blanding af materialer, stil og alder. – Men det må vente med at blive fotograferet til en dag med bedre lys).
Louise Maagaard har i øvrigt del i Dok # 1’s bod på julemarkedet på Gammeltorv i Aalborg, hvor hendes flotte julepynt kan købes.

4 tanker om "En lille julehilsen"

 1. Marianne

  hjemmelavede jule kort eller ej…. du gør det…. altså sender :) og det er jo tanken der tæller … super søde er de genoptrykte…
  og kræmmerhusene er rigtige flotte
  kjh♥

  Svar
 2. Trillemus

  Hej Ida.
  Jeg er tilfældigt faldet over din blog. Rigtig hyggelig og inspirerende. Det var nogle æsker som du har beklædt med papir fra Rie Elise Larsen som gjorde at jeg fandt frem til dig. Jeg har selv lyst til at forsøge mig med at beklæde æsker med tapet og papir og vil høre dig om du har købt REL papir i Aalborg. Jeg bor nemlig også i Aalborg. Jeg er helt ny i blogverdenen og nyder at lade mig inspirere.

  God 3.søndag i advent.

  Kh Mette

  Svar
 3. Ida

  Hej Mette,
  Jeg køber mit REL papir i butik Blå fugl (den ligger i Urbansgade), hun plejer at have et rigtig godt udvalg.
  Held og lykke med projektet!
  Mhv. Ida

  Svar
 4. emma sørensen

  det er nogen rigtig flotte julekort….

  er en meget creative pige så den her side skal jeg kigger noget mer på:)

  Svar

Skriv en kommentar