Join the club

Den seneste tid er der opstået lumske, usynlige skel, som er vokset frem flere steder i min kreds af veninder, og som har skilt fårene fra bukkene. – Dem der er med i klubben, og dem der ikke er.
Klubben med de flotte, struttende maver må vente lidt endnu, så indtil videre nøjes jeg med at tage del i venindernes glæde, når de én efter én afslører deres søde hemmelighed.
I stedet er jeg nu godt på vej til at blive medlem af den anden klub. – Kaffeklubben. Takket være den søde Mie er jeg blevet introduceret til café latte, og så længe den er tilsat godt med vaniljesirup, har jeg efterhånden fået smag for det. Igår aftes mødtes vi hjemme hos mig, og derfor var det tid til at lade Mads’ Francis Francis espressomaskine prøve at lave latte. Den brummede, spruttede og dampede så det stod om den, men resultatet var helt perfekt. Det er bestemt ikke sidste gang, Mads leger barista for mig ♥
Mie og jeg brugte aftenen på at bage småkager efter opskrifter fra det nyeste nummer af Boligliv. Både varianten med blå birkes/citron og kanelsnitterne kan bestemt anbefales og er ikke alt for julede; helt perfekte til en rå november aften.

5 tanker om "Join the club"

  1. midtimellem

    Jeg er jo først for ganske nyligt hoppet med på vognen, men ja: Mads har været rigtig glad for maskinen i en del år efterhånden! Jeg ved ikke, hvordan den er sammenlignet med andre modeller på markedet, men den lever fuldstændig op til vores krav og fungerer helt upåklageligt.
    Og så er designet rigtig fint, efter min mening!
    Hilsen Ida

    Svar

Skriv en kommentar