På højkant

og helt på toppen har jeg været her i weekenden. Fredag blev jeg nemlig lynhurtigt kaldt til Århus for at deltage i en venindes dimission, da hendes nærmeste var blevet forhindrede. Det var dejligt at glæde hende, og så fik jeg endda ekstra tid i Århus oven i hatten.
Lørdag tog vi til Modemekka, hvor yndlingsmærket Rützou holdt lagersalg. Jeg begrænsede mig dog, og nøjedes med en kjole med pallietapplikationer af gobler. Til at pryde ørerne købte jeg søde sløjfeøreringe fra Arena Copenhagen, og til min hastigt voksende samling af tekstiler med stjener købte jeg en top fra Second Female.

Den helt store oplevelse fik jeg dog i butikken Højkant, som er en designbutik, galleri og arbejdende værksted samlet under ét tag. Butikken er fyldt med specielle og unikke produkter, som jeg ikke har set andre steder, og endda til, for kunsthåndværk, rimelig priser. Blandt højdepunkterne kan nævnes plexiglasringe med motiver af Arne Jaocobsens myren, store puffer med tekstiltryk og sprælledamer tegnet i hånden.

8 tanker om "På højkant"

 1. Christina

  Det lyder som en god weekend. Ida, jeg har altså ikke glemt dine greb.. Jeg har bare ikke haft tid til det endnu. Men nu står de øverst på listen..
  hilsen Christina

  Svar
 2. Malene

  Jeg har mange gange stået og dugget ruder foran netop den butik, men jeg er aldrig kommet ind over dørmåtten. Det må blive et projekt for næste Århus tur ;)

  Svar
 3. Pernille

  Den butik skal jeg da helt sikkert ind i! Har været i Århus et utal af gange, men aldrig set denne tilsyneladende skønne butik. Hvad er adressen?

  Svar
 4. midtimellem

  Caterina: Denne gang nøjedes jeg med at kigge, men man kunne virkelig blive fristet! Især glæder jeg mig til at se det julepynt, de får på hylderne.

  Pernille: Den ligger i Hans Broges Gade, det er oppe bagved Bruuns Galleri. Den præcise adresse står på deres hjemmeside. God fornøjelse :o)

  Svar

Skriv en kommentar