Nødder

Idag har været første rigtige feriedag, og pga. det kolde og våde efterårsvejr er dagen blevet tilbragt indenfor. Ude i garagen står et gammelt skab og venter; fingrene kribler for at komme i gang med at afslibe det og senere male det, så det kan komme ind og erstatte Ikea kommoden i gangen. Men ak, indtil videre må det vente til der er tørvejr, så jeg kan stå udenfor med slibestøvet.

Når jeg er hjemme hele dagen, får jeg konstant lyst til lidt at kunne nippe af, og derfor har jeg afprøvet en opskrift, jeg kan huske at have set i Alt for damerne. Man tager en håndfuld valnødder, hasselnødder og mandler som rystes sammen med en spsk. kakao. Det er ikke en erstatning for Summerbirds lækre mandler, og jeg må indrømme, at jeg savner chokoladens sødme. Måske de vil være bedre, hvis jeg investerer i en rigtig god kakao? Selvom de ikke helt tilfredsstiller min indre sukkergris, er de alligevel ret lækre at have stående til at gå og nippe af.

4 tanker om "Nødder"

 1. Anne

  Orv, det ser da meget lækkert ud ellers. Jeg småspiser også konstant når jeg er alene hjemme. Tog konsekvensen idag og lavede nogle gulerodsstænger imorges.
  Og er enig med: øv for regnvejr når man har noget andet der skal ordnes :)

  Det er en rigtig fin blog du har, glæder mig til at følge med fremover.

  Kh Anne / Krittewitt

  Svar
 2. Julie J.

  Vi laver nogle gange en lækker snack, bestående af: mandler i ovnen til de bliver gyldne, derefter vendes de i lidt olivenolie, havsalt og paprika – det er superlækkert!

  Svar

Skriv en kommentar