Tips til skønne Århus

På lørdag skal jeg en tur til smilets by med manden min. Jeg glæder mig, for det er lang tid siden vi har været dernede uden et tætpakket koncertprogram. Efterhånden er jeg ved at være godt kendt, men jeg vil altid gerne opdage nye, gode steder. I forvejen har jeg tænkt mig at lægge vejen forbi 1000 ting, Decorate, Box de luxe, Hay og 1+1 textil. Jeg vil gerne kigge tøj, nostalgi, stof, design, keramik og så vil jeg gerne hvile benene på en hyggelig café til frokost.
Så alle I skønne damer med Århus som hjemstavn, hvor skal jeg styre min købelyst og hvor skal vi fylde maven?

3 tanker om "Tips til skønne Århus"

 1. Anne

  Du skal da også ind i den butik, der ligger lige overfor Boxdelux, og som jeg ikke lige kan huske, hvad hedder, men den har alverdens nips. Og bloomers har jo stof og ligger også lige ved siden af.
  Mefisto er en super restaurant (ligger på Volden).
  Og så er der Loftet, hvis du er på udkig efter tøj. Det var vist det, jeg lige kunne komme i tanke om:)

  Svar
 2. Lise C

  Hej Ida.
  Tak for din kommentar på min blog. Jeg fulgte din kommentar her til bloggen og du har nu også fået en ny fast læser. Glæææder mig til at følge din blog :)
  Kh Lise(tidligere nørresundby-nit ;))

  Svar
 3. Line

  Det er også en skøn butik. Bruger den dog kun på nettet, da jeg bor lidt langt væk. Virkelig fin blog ud har. Kan godt lide dit design

  Svar

Skriv en kommentar