Tak!


Fordi tælleren forleden dag rundede de 50 faste læsere.
Jeg blogger for min egen fornøjelses skyld og bliver glad af at blogge. Elsker at blive inspireret hos andre, og håber på selv at inspirere. Men glæden bliver absolut kun større ved at opleve, at der er nogen som læser med og ved at være i dialog med læserne via de søde kommentarer på indlæggene. Tak!

Derfor synes jeg, at det er på tide med en give away her på midtimellem! Jeg har virkelig spekuleret over, hvad præmien skulle være, da jeg synes, det skulle have en vis relevans til bloggen og hvad jeg har beskæftiget mig med. Syning er jeg endnu nybegynder til, og gevinsten skulle jo gerne være noget, jeg kan være bekendt, og som modtageren bliver glad for. Ligesom Jens Olaf Jersild er t-shirt fundamentalist hos Mads og monopolet, besluttede jeg mig for at være give away fundamentalist; præmien skal ud og “arbejde”, dvs. bruges til noget kreativt!

Derfor er præmierne:
1. præmien består af: 5 m. af det grå/brune kløverpapir samt to små tapetfugle efter eget valg blandt de tre på billedet.
Trøstepræmien er 3 m. af samme kløverpapir samt en enkelt tapetfugl.

Reglerne er som følger:
Et lod for kommentar
To lodder for kommentar + fast læser
Tre lodder for ovenstående + link til denne giveaway (billedet ovenfor må gerne bruges).
Alle kan deltage, husk blot at skrive hvor mange lodder du deltager med.

Jeg håber, at rigtig mange af jer har lyst til at lege med! Vinderen udtrækkes søndag d. 3. oktober.

18 tanker om "Tak!"

 1. katrine

  Jeg følger med på din blog dagligt og har gjort det længe. Bare uden at være tilmeldt. Så det er jeg nu – og et derfor med, med to lodder.
  Tak for din dejlige blog!

  Svar
 2. Krudtuglens mor

  Stort tillykke med de 50 læsere :) :) Jeg nyder din blog hver gang der er nye indlæg, er bare for dårlig til at få kommenteret :)

  3 lodder herfra – vil super super gerne vinde det lækre papir, og de småfede fugle er da bare for lækre :)

  Svar
 3. Frk. Høiriis

  Fandt dig lige gennem Krudtuglens mor, og jeg skal da helt sikkert også være med… Og tillykke med de 50 faste læsere :) Dejlig side du har :) Vil gerne deltage med 3 lodder, vil da rigtig gerne vinde noget tapet, og ikke mindst dine fugle… ved lige hvor de skal hænge :) Jeg krydser fingre :)

  Kh. Frk. Høiriis

  Svar
 4. krAm

  Hej. Spændende blog, som jeg også for første gang i dag er forbi. Jeg fandt dig gennem “Hvor kragerne vender”. Jeg kaster 2 lodder i puljen og glæder mig til at følge med i fremtiden.

  Måske har du lyst til at kigge forbi min nye blog:
  femthe.blogspot.com

  Mvh krAm

  Svar
 5. Fluesvampen/Lærke

  Hej, kom lige forbi din blog og faldt over din “give away” – juhu, den vil jeg da være med i (med 2 lodder) og så glæder jeg mig til at følge med i hvad der sker herinde i dit univers :-)

  Svar
 6. Fantasium

  … Kan man nå det endnu, for så vil jeg gerne deltage med 2 lodder i din fine give away.
  Har lige meldt mig som fast læser nr. 60 på din
  flotte blog.
  Julie.

  Svar

Skriv en kommentar