For 137 kr. blandet


Jeg er hjemme efter en dejlig weekend på Falster. Det har været en god tur som bød på både loppemarked, frokost i haven, tid sammen med mormor og sæsonens sidste dukkert i havet. Afstanden betyder desværre at disse dyrebare besøg sker alt for sjældent, men det giver dem samtidig en helt særlig betydning og vigtighed. Nu til aften er jeg træt efter den lange køretur, og har ikke ret meget lyst til at gå i gang med mine forberedelser til ugen.
Som sagt var jeg til loppemarked, og ikke et hvilket som helst af slagsen. En hel fodboldbane fylder det, og priserne er yderst rimelige. For 3. år i træk gik vi derfra med armene fulde.

Fad i tin af Just Andersen, en lille blå vase, kande fra Michael Andersen keramik, julekugler og et gammelt medicinskab.

Billederne viser størstedelen af købene, men derudover var der også to duge, flere julekugler, et stort stykke stof og en retro kagedåse.

Bakke og fin gammel dåse. Stjernerne med julebroderier skal genbruges til nyt julepynt.

Tapetet med høstanemoner og løv havde min mormor købt til mig på et loppemarked for nogle uger siden.

3 tanker om "For 137 kr. blandet"

  1. bare WUNDERBAR

    Mange fine ting.. Er især vild med medicin skabet.. Jeg elsker også loppemarkeder.. Tænkte jeg skulle på vores lokale genbrug idag og se hvad de har, og nu fik jeg jo endnu mere lyst.. :)

    Svar

Skriv en kommentar