Fine fugle


Her i ugen har jeg købt to julehæfter fra Bo Bedre fra 80 og 81. De er fyldt med sjove ideer, og ikke mindst et par fine skabeloner til fugle. Jeg har ligesom Helle længe ledt efter en fin fugleform, og bryder mig ikke om at kopiere Rie Elise Larsens fugle. Nu har jeg flere forskellige at vælge imellem, selvom jeg allerede har mine favoritter.

I eftermiddag går turen mod Falster, hvor jeg skal besøge min mormor. At turen lige ligger i denne weekend hænger i høj grad sammen med, at der på søndag afholdes årets bedste loppemarked. Jeg glæder mig!

3 tanker om "Fine fugle"

  1. midtimellem

    Bladene fandt jeg i en genbrugs, mener jeg gav 2 kr. stk.
    Ja, de buttede fugle er rigtig fine! Og der var faktisk endnu en fugleskabelon, med en mægtig fin hale, som ikke kom med på billedet. Alle fuglene er ret forskellige, og det gør at de kan bruges til noget forskelligt, synes jeg.
    Hvis jeg kan finde ud af at scanne dem ind, vil du måske have en kopi, Anne?

    Svar

Skriv en kommentar