En pung til det hele


Jeg har i lang tid gået og puslet med nogle forskellige ideer til en mobilpung, men uden at finde den helt rette løsning til måden at fæstne snoren på. Løsningen kom da jeg så Camillas, du ved hende med en hunch for stil, fine pung.
Nu har jeg syet min egen af Libertys Pepper print med “fyld” af pladevat og mørkeblåt for. Det var ikke helt uden problemer; der har bl.a. været en quiltet stjerneapplikation på forsiden, men det så mildest talt ubehjælpsomt ud, og jeg har derfor fjernet den igen. Sikke et pillearbejde! Lynlåse er jeg heller ikke helt fortrolig med endnu, men det bliver da bedre for hver gang, jeg prøver.

Jeg har bevidst ikke lavet den stor nok til at rumme min pung, da det er en ordentlig moppedreng fra Mulberry. Men den kan snildt rumme mobilen, en læbepomade, nøgler og lidt kort og mønter.

5 tanker om "En pung til det hele"

  1. midtimellem

    Maria kreativista: Tusind tak, men jeg er stadig nybegynder, så der ligger mange anstrengelser og timer bag sådan en lille pung :o)

    Maria: TAK! Jeg bliver altid så glad for dine søde ord.

    Camilla: Godt at høre at det ikke kun er mig som kan kæmpe med det :o) Tak for inspirationen.

    Svar

Skriv en kommentar