Tour de genbrugsland


Idag har jeg været på tur til et super godt loppested. Stedet hedder Råd og Dåd og er et arbejdstilbud for mennesker som af den ene eller den anden grund ikke kan indgå på det almindelige arbejdsmarked. Udover at drive den store genbrugsbutik dyrkes der økologiske grøntsager, som sælges i gårdbutikken eller bruges til de ugentlige grøntsagskasser. Rigtig godt projekt, hyggelig stemning i butikken – og lopperne var også værd at køre efter.

Butikken havde et godt udvalg til rimelige priser, og jeg kunne sagtens have købt mig fattig. Jeg nøjedes dog med følgende ting: Folke Pålssons fdb stol, som kan fungere som skrivebordsstol indtil videre. En gammel kagedåse, som desværre er meget rusten. En lille legetavle. Og et sort skrin med guld dekoration, som bedst kan beskrives som en blanding mellem de asiatiske madkasser i flere lag og et syskrin. Jeg aner simpelthen ikke, hvad det er beregnet til, men herhjemme skal det bruges til at holde orden på mit sygrej.

2 tanker om "Tour de genbrugsland"

Skriv en kommentar