Ren nostalgi


Da jeg i sommers besøgte Susan Liebes butik, blev mit blik, udover porcelænet, især fanget af hendes samling af små, gamle væghængte skabe. Hængt i en klynge på væggen skabte de nærmest en collage, og dannede den perfekte ramme for udstilling af de fine vaser, lysestager og skilte.
På vej hjem fra arbejde kørte jeg forbi en genbrugsbutik, og her fandt jeg et sådant skab gemt væk i et hjørne. Jeg har planer om at hænge det op over en kommode i soveværelset sammen med et antikt spejl, et par billeder og en af Susan Libes svaler.

4 tanker om "Ren nostalgi"

 1. Christina

  Jeg stod også og kiggede lang tid på hendes glasskabe, men vi gad ikke slæbe.. Vi kunne ellers godt bruge et i gangen, og nu kan vi selvfølgelig ikke finde et som falder i smag.

  men meget fint det gule her..

  Svar
 2. bare WUNDERBAR

  Sådan et lille skab har jeg også.. har et billede af det i mit forrige indlæg på bloggen, hvor det står på den hvide kommode og med en liebe svale ved siden af.. :)

  Svar

Skriv en kommentar