Det store spørgsmål

Et nærmest umuligt projekt: En mandig tapetæske!

Mads’ fødselsdag nærmer sig med hastige skridt, og blandt gaverne skal der være en hjemmegjort ting. Han er i gang med at lære at spille guitar, og et hjørne af stuen roder derfor konstant med noder, ekstra strenge og guitarplektre. Jeg har derfor længe planlagt, at han skulle have en æske til at holde styr på alle disse ting. Den helt store udfordring har været at finde noget papir som ikke er for tøset, især fordi Rie Elise Larsens grafiske papir har været umuligt at opdrive. Løsningen blev dette papir med firkløvere, som endvidere danner en fin baggrund for en applikation. Det helt store spørgsmål er bare, hvad søren jeg skal finde på? Jeg overvejer denne ugle fra Andrea Larsson, men det kunne også være fint med enten en stjerne eller en guitar i noget af det viste papir.
Mads har på ingen måde tålmodighed til de sirlige sløjfer i silkebånd, og lukningen bliver derfor inspireret af House Doctors æsker, som består af en knap eller perle og et elastikbånd.
Hvilken applikation er bedst? Måske har I endda nogle helt andre ideer? Hjælp modtages med kyshånd!

2 tanker om "Det store spørgsmål"

 1. frkmus.dk

  Hej Ida

  Stolen som du spurgte om er en Ax- stol, og er designet af Peter Hvidt og Orla Mølgaard Nilsen i 1947.
  En helt fantastisk stol som man sidder rigtig godt i.

  Hilsen Gitte

  Svar

Skriv en kommentar