Nedtælling til ferie


Vi har i lang tid gået og grublet over, hvor vi skulle tage hen på vores sommerferie/bryllupsrejse. I overvejelserne har vi været vidt omkring og bl.a. har Budapest, Island, USA og Lissabon alle været på tale. Vi er dog hele tiden vendt tilbage til Barcelona, og idag traf vi så endelig en beslutning! (Det er heller ikke for tidligt, Mads får ferie på fredag!) Søndag morgen flyver vi til Barcelona og bliver væk en uges tid.
Jeg har fået byen anbefalet på det varmeste og glæder mig meget til at spadsere rundt og søge efter de gode oplevelser og stemninger. Nogle af dagene skal også bruges på stranden, for det er jo en anden af Barcelonas forcer; den rummer både storby og strand.
Har du været i Barcelona? Jeg vil meget gerne høre jeres tips til, hvad jeg ikke må gå glip af dernede. Hvor skal jeg shoppe? Hvad skal jeg se? Hvor spiser man bedst?

2 tanker om "Nedtælling til ferie"

  1. lyngsie

    Fedt at I har valgt Barcelona! Jeg har ikke været der før, men vi tager selv af sted dertil i august, så, når du er hjemme igen :)

    Svar

Skriv en kommentar