Mein Liebling


Susan Liebes skønne butik er altså en favorit hos mig!
Torsdag bød på en hurtig tur til København. Turen havde mest en praktisk karakter, da vi skulle bytte et par enkelte bryllupsgaver i københavnske butikker. Derudover nåede vi heldigvis også at snuse en lille smule i butikker, og det klare højdepunkt på min dag var besøget i Susan Liebes butik i Kompagnistræde. Det er altid en oplevelse at snuse rundt mellem det fine keramik, de blide pastelfarver, det delikat indrettede lokale og samlingen af skønne ting til poderne. Oplevelsen bliver bestemt kun bedre af at blive betjent af Susan Liebe selv; hun møder en med stor venlighed, og det er spændende at høre lidt om produkterne og kommende projekter.

Jeg havde nogle ting, jeg på forhånd havde bestemt mig for at købe, men havde pengepungen været til det, kunne jeg snildt have købt hele butikken! Jeg købte som planlagt den klassiske svalefamilie, dog valgte jeg dem i forskellige farver, da jeg har tænkt mig at hænge dem op hist og her rundtom i huset. Derudover lod jeg mig friste af en sæbeskål, som var var udsalg, og en fødselsdagsgave til en veninde blev det også til. Jeg købte også en ting mere, men da det faktisk skal være en forsinket fødselsdagsgave til mig selv fra noget familie, kan jeg ikke omtale det endnu ;o)

Nyeste projekt fra Susans hånd er disse krus med forskellige tryk på. I første omgang er der planlagt tekster med far, mor, pige, dreng og forskellige tal på. Senere er der også planer om bror og søster. Stilen er mere naiv end Darklings kopper, og de er endvidere større og derfor mere egnede til at bruge som drikkekrus, hvis du spørger mig. Jeg blev i hvert fald vildt betaget af dem og ønskede mig straks et med “søster” på! De kommer snart i handlen, så hold øje med butikken.


En tanke om "Mein Liebling"

  1. Vicki

    Wauw der ser også bare lækkert ud i hendes butik – puha der kunne jeg altså også godt bruge flere penge:)
    Dejlige billeder:)

    Hilsner Vicki

    Svar

Skriv en kommentar